Al 14 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met essentiële olie. Ik weet nog dat ik tijdens een wandeling uitgleed en mijn been open haalde, en voor het eerst tea tree (melaleuca) gebruikte om de wond te ontsmetten. Ik was bang voor het prikken van jodium- maar dat gebeurde niet! De wond heelde mooi.
Toen ik later eens een snee had die ontstoken raakte deed ik er een druppel tea tree op, en binnen een dag was de ontsteking weg. Ongelooflijk!

Toch wist ik niet goed hoe ik essentiële olie verder moest gebruiken, en welke olie puur, natuurlijk en biologisch was. Ik was er dus helemaal klaar voor toen een vriendin mij introduceerde aan DoTERRA. Ik schreef me in, kocht een aantal oliën die pasten bij de noden van mijn gezin, en mijn verlanglijst naar nieuwe oliën werd elke maand langer. Inmiddels gebruik ik naast de olie ook de supplementen van DoTERRA, de lippenbalsem, douchegel, handzeep. Ik maak allesreiniger met essentiële olie, doe druppels in mijn gezichtscrème, smeer het op mijn haar en onder mijn oksels. Het is onze eerste hulp kit bij muggenbulten, wondjes, verstuikingen en als iemand zich niet happy voelt. Het is niet meer weg te denken uit ons leven!

Vanuit dit enthousiasme ben ik essentiële oliën gaan uitdelen, en nu vind ik het heerlijk om mensen te helpen essentiële olie te gebruiken. Een heerlijke bezigheid waar ik altijd blij van word. De kracht van essentiële olie zelf ervaren, het spreken over hoe fantastisch het is, mensen te leren kennen, en te zien hoe de olie ook hen helpt beter in hun vel te zitten. Het geeft een voldoening op een fundamenteel niveau.

En dan kan ik alleen maar zeggen: essentiële olie, dat moet je echt zelf ervaren! Neem gerust contact met me op via de contactpagina.