Essentiële olie

Essentiële olie

“Essentiële oliën kunnen je ondersteunen en je helpen om medicijnen met gevaarlijke bijwerkingen te vervangen. Ze kunnen tumoren en kanker terugdringen, ontstekingen verminderen en het hormonale systeem in evenwicht brengen. Ook kunnen ze acne en andere onreinheden van de huid opheffen en zijn ze in staat om ouderdomsvlekken letterlijk te laten verdwijnen. Een essentiële plantaardige olie ondersteunt op natuurlijke en intelligente wijze je gewichtsverlies en draagt tijdens dit proces bij aan het ontgiften van het lichaam en de uitscheiding van schadelijke stoffen. Essentiële oliën maken de lucht en oppervlakken in je huis vrij van bacteriën en virussen en ze kunnen allergische reacties terug dringen of zelfs helemaal laten verdwijnen. Naast al deze lichamelijke aspecten hebben ze ook een positief effect op je emotionele toestand. Ze vergroten je spirituele bewustzijn en brengen dit op een hoger niveau.”
Uit: ‘Breng je emoties in balans met essentiële oliën’ van Thorsten Weiss

Wij gebruiken de essentiële olie van Doterra. Deze oliën zijn puur (dus vrij van toevoegingen), biologisch (dus vrij van bestrijdingsmiddelen) en natuurlijk (dus niet synthetisch). Alle oliën zijn traceerbaar, en de volledige lijst van werkzame stoffen is van elke olie bekend en inzichtelijk. Dat is dus niet bij elke essentiële olie zo; 75% van de essentiële olie op de markt bevat rommel (of is rommel).

Omdat essentiële olie krachtig is, en het belangrijk is er zorgvuldig mee om te gaan, werkt Doterra met wellness advocates. Een wellness advocate kan je vragen beantwoorden en mee denken wat voor jouw specifieke fysieke of emotionele uitdaging de juiste olie kan zijn.
Wij staan graag voor je klaar! Via deze pagina kun je contact met ons opnemen.