Essentiële olie is heerlijk en weldadig om te gebruiken bij een behandeling waar je echt even tijd voor neemt. Je kunt hierbij denken aan een ontspannings- of sportmassage, maar er zijn ook behandelingen die speciaal zijn samengesteld om essentiële olie het best tot zijn recht te laten komen.

Aromatouch

Symphony of the Cells

iTOVi scan

De Aromatouch techniek is ontwikkeld door Dr. Hill, één van de oprichters van dōTERRA en een expert in het therapeutisch toepassen van essentiële olie.

De aromatouch behandeling is erop gericht je in homeostase te brengen, oftewel het evenwicht van het lichaam. Door het sympathische en parasympathische stelsel in evenwicht te helpen brengen, wordt het zelfgenezend vermogen van je lichaam gestimuleerd en voel je je lichamelijk en geestelijk tot rust komen. Het verlaagt stresshormonen, geeft een boost aan je immuunsysteem en vermindert ontstekingen. Tijdens deze behandeling worden 8 verschillende oliën op zachte wijze aangebracht, waarbij je je helemaal kunt ontspannen, en de oliën diep in het weefsel doordringen. Hierbij lig je op een massagetafel, en worden de oliën licht aangebracht op de rug en voeten.

Heb je lichamelijk of geestelijk last van stress?
Kan je immuunrespons wel wat versterking gebruiken?
Mogen de ontstekingsreacties van je lichaam wel een oppepper hebben?
Voel je je gewoon niet lekker in je vel, lichamelijk of geestelijk?

Dan is het zeker de moeite waard om een Aromatouch behandeling te doen, en zelf te ervaren wat essentiële olie voor jou kan betekenen.

De behandeling duurt 45 minuten.

Een aromatouch behandeling kost bij ons €35,-. Heb je een kortingsaccount en zit je in mijn team/downline, dan geldt een speciale prijs van €35,-.

 

De Symphony of the Cells behandeling is ontwikkeld door Boyd Truman om mensen te helpen beseffen dat het lichaam gebalanceerd moet zijn, zowel fysiek, geestelijk als emotioneel. De behandeling is erop gericht onze cellen goed met elkaar te laten samenwerken, zoals een orkest samenwerkt om een symfonie ten gehore te laten brengen. Een harmonie in alle opzichten.

Bij de Symphony of the Cells heb je keuze uit 18 unieke protocollen (behandelingen). Elk protocol bestaat uit ongeveer 10 oliën die zacht over de ruggengraat en de voeten worden gemasseerd terwijl je op een massagetafel ligt. Elk protocol spreekt een aantal lichaamssystemen aan.

Het Protocol voor Ontstekingen bijvoorbeeld beïnvloedt het botten- spieren en bindweefselstelsel, maar ook het zenuwstelsel en het spijsverteringsstelsel. Aandoeningen waarbij dit protocol toegepast kan worden zijn o.a. chronische vermoeidheid, zenuwpijn, rugpijn, slijmbeursontsteking, migraine, koorts, cysten, verkrampingen, rusteloze benen syndroom, reumatische artritis, gordelroos en ischias.

Het Protocol voor Infectieziekten beïnvloedt het immuunsysteem, het spijsverteringsstelsel en het integumentair systeem. Aandoeningen waarbij dit protocol toegepast kan worden zijn o.a. influenza, longontsteking, malaria, infecties, candida, verlaagde weerstand, virale infectie en bacteriële infectie.

Het Protocol voor het Lymfesysteem beïnvloedt het urinewegstelsel, het spijsverteringsstelsel, het immuunsysteem en het luchwegstelsel. Aandoeningen waarbij dit protocol toegepast kan worden zijn0.a. lymfoedeem, zenuwontsteking, blaasontsteking, acne, diabetes, brandend maagzuur en oorsuizen.

Aan de hand van jouw klachten bepalen we welk protocol voor jou het beste is.

Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten, waarna je nog een minuut of 10 blijft liggen om bij te komen.

Een Symphony of the Cells behandeling kost bij ons €30,-. Heb je een kortingsaccount en zit je in mijn team/downline, dan geldt een speciale prijs van €25,-.

De iTOVi scanner is een klein apparaatje dat je in je hand houdt. Via kleine elektrische stromen die je niet voelt wordt de elektrische lading van ionen in het lichaam gemeten, en de elektrische lading van essentiële oliën worden daar tegenaan gehouden. De oliën waar je lichaam het best op reageert komen er dan uit als beste oliën voor jou.

Via bluetooth worden deze beste oliën op mijn telefoon, en wordt deze uitslag naar jou gemaild.

Het handige aan de iTOVi scan is dat je dus gewoon kunt zien welke oliën voor jou het beste werken op dat moment. Voel je je niet helemaal happy, dan kun je aan de iTOVi scan vaak wel zien of je in emotioneel opzicht wat ondersteuning kunt gebruiken, of je een griepje onder de leden hebt.
Soms komen er verrassende oliën uit; heb je last van je keel en komt er jasmijn uit, of heb je last van je buik en komt er juniper berry uit. De gebruikelijke oliën zijn ook goed voor keelpijn en buikpijn, maar de oliën die uit de iTOVi komen zijn dan nóg beter. Het helpt dan ook om de oliën te leren inzetten die je in de kast hebt maar niet weet hoe te gebruiken.

Een iTOVi scan kun je bij ons doen voor €20,-. Heb je een kortingsaccount en zit je in mijn team/downline, dan geldt een speciale prijs van €15,-.