Sinds vandaag verkrijgbaar!

DoTERRA heeft een prachtige nieuwe olie, Magnolia Touch. Magnolia komt uit China. De olie wordt verkregen door stoomdestillatie van de bloemen. Om de olie eruit te krijgen, moeten die ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat geplukt worden. 5040 bloemen zijn nodig voor een flesje van 15ml!

Hij ruikt heerlijk bloemig 🌸

Als je onrustig bent of bij een onrustige huid ben je geneigd om als eerste de lavendel te pakken. Die heeft kalmerende eigenschappen, die je goed kunt gebruiken bij onrust of stress. Dat komt door de linalool die erin zit, zo’n 30 procent. Maar weet je dat Magnolia wel 71 procent linalool bevat? Daarom kun je deze heel goed inzetten bij boosheid of onrust, om je hormonen in balans te brengen (linalool verlaagt je cortisolgehalte) of bij een problematische huid. Hij is kalmerend voor lichaam en geest. De Magnolia Touch komt in een roller met gefractioneerde kokosolie, kant en klaar voor gebruik. In juni verkrijgbaar in de webshop.

🌸 Rol onder de voeten voor het slapen gaan voor een rustige nacht slapen.
🌸 Rol op je huid bij schrammen, littekens of plekjes. Helpt ook bij een droge huid.
🌸 Rol op je polsen of nek bij spanning, onrust, frustratie of angst.
🌸 Rol op de buik bij menstruatiepijn.
🌸 Gebruik hem als parfum: Magnolia ruikt heerlijk zoet-bloemig. Bijna een beetje naar snoep.
🌸 Probeer Magnolia Touch eens als alternatief voor lavendel. Zeker als je niet zo goed reageert op lavendel of niet van de geur houdt.
🌸 Emotioneel helpt Magnolia je om open te staan voor het ontvangen of geven van liefde. Een fijne olie om te gebruiken bij het bidden of mediteren, omdat Magnolia je helpt om je meer verbonden te voelen met God en meer vrede te ervaren.

Magnolia kost 44 euro, met kortingsaccount 33 euro. Stuur me een berichtje als ik je hierbij kan helpen 🙂

 

Met dank aan Jolande Bijl