Wil jij wel eens weten waar het nou eigenlijk over gaat allemaal met die essentiële olie? En of het de potentie heeft om ook jouw leven te veranderen? Wees dan welkom op een gratis en vrijblijvende workshop!

De workshops worden normaal gesproken aan huis gegeven, maar omdat mensen soms erg ver wonen heb ik op 11 april een Online Workshop gepland. Wil jij daaraan mee doen? Geef je dan op vóór 4 april. Je ontvangt dan van mij een pakketje dat je open maakt tijdens de conference call. Dan kun je zelf de 10 meest gebruikte oliën zelf ruiken, en leg ik online uit waar het allemaal voor gebruikt kan worden en hoe het allemaal werkt.

Hoe geef je je op?
– Stuur een mailtje naar info@dolopolie.nl of stuur een berichtje via de contactpagina
– Installeer Chrome als browser, dat heb je nodig om de conference call te kunnen volgen

Van mij krijg je dan:
– Een introductiepakket via de post
– Een link voor de conference call via email

Ik zie ernaar uit! 🙂