We praten er niet zo gemakkelijk over, maar stoelgangproblemen kunnen knap vervelend zijn. Als ik met m’n olietjes bij mensen kom vertellen ze er wel eens over. Verstopping, en het gevoel een baksteen naar buiten te moeten werken. Of juist dat je het huis haast niet uit kan omdat het veel te snel door loopt.

Het raakt me altijd wel, als mensen vertellen over hun moeites. Zeker over hun awkward moeites. De vriendin die het volgende verhaal vertelde zei er meteen bij dat ik er een blog over mocht schrijven. Gelukkig, want ze heeft een geweldig verhaal!

Ze moest voor een vergadering naar kennissen die net kersvers verhuisd waren. Terwijl ze haar auto voor de deur parkeerde, voelde ze dat ze naar het toilet moest. En, vertelde ze, als ze dat voelt is het rennen geblazen anders loopt het er zo uit. Ze baalde vreselijk, want ze wilde niet met grote haast direct om het toilet vragen in dat mooie nieuwe huis, en dan de odeurtjes verspreiden die daarbij horen… Maar wat dan?

Gelukkig had ze een etuitje met kleine flesjes essentiƫle olie in haar tas. Daar zat een flesje Zengest bij. Grote druppels komen er niet uit die flesjes, dus een half druppeltje smeerde ze even gauw op haar buik. Toen moest ze de confrontatie maar gauw aan gaan, want lang in de auto zitten is ook geen optie in die toestand!

Ze bereikte veilig de voordeur, dat was in ieder geval overwinning 1.
En terwijl ze haar jas uit trok voelde ze de aandrang al minder worden, haar buik werd rustig.

Uiteindelijk heeft ze de hele avond kunnen vergaderen, en heeft ze de WC helemaal niet hoeven zien!

Wat een powerolie is het toch, die Zengest. I love it! Heb je teveel gegeten of heb je op een andere manier last van je spijsvertering? Zengest is je go-to. Wil jij het ook eens proberen? Benader me dan gerust via info@dolopolie.nl.