Om mensen te vertellen over hoe zij hun gezondheid kunnen ondersteunen met essentiële olie rijd ik soms heel wat af. De afstanden zijn in Nederland natuurlijk wel te overzien, en ik heb het er ook graag voor over. Maar toch is het niet zo gek als ik na een workshop moeite heb om op de terugweg fris te blijven.

Lang leve de autodiffuser! Daarmee verstuif je essentiële olie in de auto, en doordat je de olie inademt komt het heel snel in je hersenen en daar doet het zijn werk. Je kunt het vergelijken met een mondkapje zoals je wel ziet in films; dan krijgt de patiënt een kapje over zijn mond, moet hij tot 10 tellen, en bij de 2 is hij onder zeil. Zo snel werkt essentiële olie ook als je het inademt.

Ik koos deze rit voor 3 oliën. Allereerst pepermunt omdat het opwekkend en opfrissend is. Het geeft nieuwe kracht en helpt om helder na te denken. Wierook (frankincense) deed ik erbij omdat dat letterlijk zuurstofmoleculen in de hersenen brengt, en dus helpt bij een helder hoofd en focus. En sinaasappel (wild orange), omdat dat dat blij maakt en helpt om positief te denken. Als ik dan toch een tijd in de auto zit, dagdroom ik graag over hele leuke dingen 🙂

Heerlijk om zo’n avond over olie te praten, en nog fijner om de olie gewoon voor mezelf te gebruiken. En nóg beter: in de maand november geeft doTERRA bij een grote bestelling een gratis autodiffuser weg, mét 3 heerlijke opwekkende citrusoliën.

Kun jij ook wel een opwekkende, rustgevende of verblijdende olie gebruiken in de auto, voor jezelf of voor je kinderen? Of wil je meer weten over de gratis autodiffuser-actie? Benader me dan gerust via info@dolopolie.nl