Essentiële olie is puur en natuurlijk, heeft geen bijwerkingen en is veilig voor mens en dier. Maar essentiële olie is ook krachtig, en sommige oliën hebben specifieke aanwijzingen hoe ze gebruikt moeten worden. Dan zijn ze bijvoorbeeld niet geschikt om zomaar op de huid te smeren, dus dan kun je ze beter verstuiven in een diffuser of innemen in een capsule. Of ze zijn ongeschikt voor kinderen, of mogen juist niet ingenomen worden.

Daarom wordt het niet aangeraden om de krachtige, pure essentiële olie van Doterra ‘zo’ aan te schaffen, maar naar een workshop te gaan om er meer over te leren. Dan kun je de olie alsnog bij me bestellen, maar ik kan je ook inschrijven zodat je een kortingaccount krijgt, en je de olie zelf gemakkelijk kunt bestellen. En bij dat kortingsaccount krijg je mij als je eigen adviseur om je te helpen de olie veilig en effectief te gebruiken.

Ik heb ontzettend veel plezier in het geven van workshops. Ik geniet ervan om over de olie te praten, en te vertellen wat een groot verschil dat in ons gezin gebracht heeft. Te weten hoe je op een natuurlijke manier je gezondheid kunt ondersteunen, eigenlijk op alle vlakken, gun ik iedereen!

Pas gaf ik een workshop, en een vriendin kwam binnen en noemde dat ze last had van haar buik. Ze had het wel vaker, een opgeblazen gevoel waarbij je maar liever een toilet in de buurt wil houden, zonder dat daar dan iets noemenswaardigs gebeurt. Ik vroeg of ze een druppel zengest wilde proberen, en dat wilde ze wel. Ze smeerde een druppel op haar buik, en daarna ging de workshop van start.

Halverwege vroeg ik haar hoe het ging met haar buik, en ja hoor, helemaal geen last meer! Kijk daarom hou ik van essentiële olie.
Zengest is een samenstelling van verschillende oliën die speciaal is samengesteld voor de spijsvertering. Hij is erg fijn bij brandend maagzuur, een opgeblazen buik, diarree, constipatie, ziekte van Crohn, kramp en nog meer. Je kunt een druppel op de buik smeren, evt met een beetje kokosolie erbij zodat je een groter gebied in kunt smeren. Zengest werkt ook goed als je het inneemt, een druppel in een glas water of in een capsule. Er zit onder andere gember, pepermunt, venkel en anijs in. Ik vond hem in het begin niet zo lekker, maar nu hij me een paar keer wonderlijk geholpen heeft vind ik hem heerlijk smaken 🙂

Wil jij ook wel eens een gratis en vrijblijvende workshop bijwonen? Op deze pagina kun je kijken bij welke workshop je aan kunt sluiten. Reserveer wel even je plekje, want vol = vol. Of je organiseert zelf een workshop bij jou thuis, dan nodig je gezellig je vriendinnen, buren en familie uit en maken we er een mooie avond van. 🙂

Je kunt me bereiken via info@dolopolie.nl