Een tijdje geleden hadden mijn man en ik kaartjes voor het concertgebouw. We genieten allebei enorm van mooie muziek. Zien en horen hoe het live gespeeld wordt is echt iets bijzonders. Een orkest dat zware stukken van Rachmaninoff speelt of een big band met swingende jazz- het is ons even lief. En het klinkt ook zo mooi in het concertgebouw, een heerlijk avondje uit.

Maar dan hebben we natuurlijk wel een oppas nodig. En toen was onze oppas ziek…

Gelukkig was hij wel bereid om te komen, als hij de kinderen achter een scherm mocht zetten. Wij waren maar wat blij dat hij wilde komen, dus met de kinderen achter computer en TV bereidde ik een plekje op de bank voor. Dekentje, kopje thee, en natuurlijk de diffuser met on guard erin. On guard is een samenstelling van verschillende oliën, speciaal samengesteld om schadelijke bacteriën, virussen en schimmels te doden. Een echte powerhouse dus bij griep!

Toen wij na een heerlijke avond thuis kwamen, en verwachtten dat onze oppas er als een slappe vaatdoek bij zou zitten, was hij eigenlijk opmerkelijk fris. Ik vroeg hoe het met hem ging, en hij zei: ‘eigenlijk heel goed!’
Kijk, dat zijn de betere berichten. Na bijna een week ziekte en kwakkelen kan een avondje naast een diffuser met on guard dat doen 🙂

De volgende dag appte hij me nog dat hij bij een BBQ was geweest en dat hij zich helemaal vol had kunnen eten, hij was weer helemaal hersteld 🙂