Over deep blue kan ik wonderlijke verhalen vertellen. Artrose, hernia, kneuzingen, spierpijn, rugpijn; ik zie ontstekingen verdwijnen, kneuzingen snel genezen en de pijn van artrose en hernia tijdelijk verdwijnen. Bijzonder!

Een paar dagen geleden was het mijn beurt. Ik zat in de auto en merkte in mijn linkerschouder een pijn die het moeilijk maakte het stuur vast te houden. Het was best een eindje naar huis, en tegen de tijd dat ik thuis was zat er een diepe steek in mijn schouder. De volgende dag was de pijn nog steeds stekend aanwezig  als ik bepaalde bewegingen maakte. Vooral autorijden was lastig, en met alle sporten en muzieklessen van de kinderen en leuke dingen die ik zelf doe, is dat wel heel onhandig.
Een mooi moment om de deep blue een kans te geven!
Ik heb het die dag 2 keer gesmeerd en nog 1 keer de derde dag, en toen was het over.
Mooi toch weer!

Deep blue is pijnstillend, verzachtend en ontstekingsremmend en is voor spieren en gewrichten dè aangewezen olie.