Een vriendin vertelde me pas dat haar man veel last had van stress. Hij is op zich heel stressbestendig, maar als het hem eenmaal aan vliegt komt hij er haast niet meer vanaf. De stress kan dan dagenlang blijven zitten zodat hij tot het uiterste gespannen blijft. 

Nu heeft die vriendin een cursus ‘Symphony of the Cells’ gedaan, dus ze pakte haar boekje erbij en zette alles klaar voor een behandeling. Ze koos voor het neurologische protocol; een behandeling die helpt bij angst, depressie, spanning, PTSS, trauma’s, autisme, ADHD, migraine, epilepsie, geheugenverlies en nog veel meer.

Ze behandelde haar man volgens het boekje met wierook (frankincense), tijm, on guard, basilicum, citroengras, levensboom, nog eens wierook, patchouli, bergamot en pepermunt. In het boekje stond precies aangegeven hoe ze de oliën moest gebruiken, en binnen de tien minuten die de behandeling duurde kwam haar man helemaal tot rust.

Hij bleef nog lekker even liggen en keek na een powernap nog even TV, en viel daarna in een diepe slaap. De volgende ochtend was de spanning helemaal weg uit zijn hoofd en uit zijn lichaam. Hij kon leuke dingen doen met de kinderen en heeft in de weken daarna geen spoortje last meer gehad van stress. Zo kon hij echt tot rust komen in de vakantie!