Vakantie! Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor mama.

Afgelopen week kwam dus een kostbare vriendin langs om een lange luie vakantieochtend bij te praten. We wonen niet dichtbij elkaar, dus als we elkaar zien raken we niet uitgepraat. Bij een kop thee keuvelden we heerlijk over essentiële olie, geneeskrachtige kruiden, thee en gezonde voeding. Onze stokpaardjes! Essentiële olie was nieuw voor haar, maar ze begon helemaal te stuiteren en ging met een bestelling in het verschiet en wat proefjes weer naar huis.

Om een uur of 3 ’s middags was ze thuis, en met die warmte ging ze maar even liggen. Mooi moment om haar monstertje lavendel uit te proberen. Ze deed 1 druppel op haar kussen en viel in een diepe slaap… Pas 19:30 werd ze wakker!

Nu heeft ze geen beautysleep nodig want mooi is ze al, en een powernap heeft ze ook niet nodig want ze is een echte powerhouse, maar hilarisch toch wel 🙂