Gisteren hadden we het voorrecht om op de Ladies Night van Kok Cinemaxx in Harderwijk te staan. Jolande Bijl nam ons mee, en dat was natuurlijk een geweldige kans om los te gaan in ons enthousiasme over essentiële olie. 

Lang was de avond wel, van 17:00 opbouwen tot 23:45. Gelukkig kom je met een drup pepermunt onder je voeten een heel eind, en had ik nauwelijks last van vermoeidheid.
Nu had Jolande lege flesjes meegenomen voor een ‘raad eens hoeveel’ prijsvraag, en daartussen vond ik een pepermunt flesje. Pepermunt is opwekkend en stimulerend, precies wat we zelf konden gebruiken op deze avond. Maar, zo dacht ik, ook voor de bezoekers van de film is het fijn als je in de pauze opgepept wordt.
In mijn favoriete drogisterij had ik geurstokjes gevonden, dus daar heb ik er een paar van in het lege flesje gezet. Let wel: een LEEG flesje! Want de geur verspreidde zich heerlijk. Sommige vrouwen zeiden dat ze de pepermunt al konden ruiken toen ze de grote zaal in stapten.

Zo krachtig is essentiële olie, dat zelfs een leeg flesje zoveel geur kan verspreiden. Geen lege flesjes weggooien dus! Gewoon met wat geurstokjes in je huis zetten. Handig in de woonkamer, slaapkamer, toilet.