Mijn man heeft erge last van hooikoorts. Het begint in maart en houdt aan tot het najaar, vervelend dus!
Hij zou elke dag een capsule met lavendel, pepermunt en citroen moeten nemen, maar daar komt het nog niet van. Dus hij neemt antihistamine en snuit en snottert erop los.
Deze week deed had hij een spier in zijn rug verrekt van het vele snuiten. Hij sliep slecht, kwam moeilijk overeind en voelde zich net een oud mannetje.

Dus gisteravond heb ik een lekker bad gemaakt met epsomzout, pepermunt en copaiba. In epsomzout zit magnesium, dat door de huid wordt opgenomen. Erg goed bij pijnlijke spieren en spierkramp. Pepermunt is goed voor botten en spieren, is pijnstillend, ontstekingsremmend en krampstillend. Pepermunt opent ook de luchtwegen, extra goed dus bij hooikoorts.
Copaiba is goed bij spierpijn, is pijnstillend, sterk ontstekingsremmend en stimulerend. Een perfect bad dus voor een frisse jonge kerel die zich net een oud mannetje voelt.

Na een uur voetbal kijken in bad is hij lekker gaan slapen, en vanmorgen voelde hij zich weer stukken beter. En na een drukke werkdag vandaag is de pijn helemaal over. Geweldig toch!