Gisteren werd ik wakker met een zwaar hoofd. Meestal mondt dat uit in migraine gedurende de dag, dus als ik ook maar iets kan doen om dat te voorkomen pak ik dat zeker aan.
Deze keer pakte ik mijn nieuwe boek ‘the healing power of essential oils’ van Eric Zielinski erbij, en daarin vond ik een mooie blend voor in de diffuser.
3 druppels pepermunt
3 druppels lavendel
1 druppel copaiba
1 druppel frankincense (wierook)
1 druppel wintergreen

Ik ben met m’n neus boven de verstuiver gaan zitten en heb een paar minuten heel diep ingeademd. Daarna voelde ik me een stuk frisser en ook ontspannen. De zwaarte verdween, en toen ik ’s avonds nog een telefonische vergadering had was ik zo helder als wat; ik kon heel scherp terug halen wat we eerder hadden besproken en welke details nog bleven liggen. Ik was er zelf verbaasd van 🙂

Blij met die olie!